Trikalascore

Lockdown: Τι αλλάζει από σήμερα στην απαγόρευση της κυκλοφορίας

Το άνοιγμα της εστίασης φέρνει μία από τις πρώτες σημαντικές αλλαγές σε ό,τι αφορά την κινητικότητα των πολιτών, καθώς σηματοδοτεί ένα πρώτο βήμα προς τη «χαλάρωση» των αυστηρών περιοριστικών μέτρων που είχαν τεθεί στο πλαίσιο του lockdown.

Ειδικότερα, από σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (03/05), η απαγόρευση της κυκλοφορίας μετατίθεται στις 23:00 το βράδυ και τα καταστήματα εστίασης και τα καφέ θα πρέπει να κλείνουν το αργότερο στις 23:45.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά προ ημερών ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς:

«Σε κάθε περίπτωση, όλοι θα πρέπει να βρισκόμαστε στα σπίτια μας στις 23:00».

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα των μετακινήσεων, επιτρέπεται πλέον η διαδημοτική μετακίνηση και τις καθημερινές, ενώ μετά τις 15 Μαΐου θα απελευθερωθούν και οι υπερτοπικές μετακινήσεις.

Related posts

Ανείπωτη θλίψη από το χαμό 37χρονης Τρικαλινής

admin

Η “εξέδρα της Δευτέρας” κάνει πρεμιέρα απόψε με Στέφανο Πιάζα και Ηλία Παπαδημητρίου

admin

Στη Νομαρχιακή Επιτροπή του Τ.Ε.Ε Τρικάλων, ο Θοδωρής Χήρας με συνεργάτες του

admin