Η οδυνηρή ισοπαλία που παραχώρησε ο ΑΟ Τρίκαλα στον ‘Αρη Φιλιατών, είχε ως αποτέλεσμα να σβήσει πρόωρα η κάθε προοπτική ανόδου για τους κυανέρυθρους στη SL2, οι οποίοι μένουν εκτός τρίτης φάσης του πρωταθλήματος.
Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα μερίδα εξοργισμένων φιλάθλων της ομάδας μετά το φινάλε της αναμέτρησης να ζητήσουν εξηγήσεις από τους πάντες για την παταγώδη αποτυχία.
Στο στόχαστρο βρέθηκε κυρίως ο πρόεδρος Στέλιος Μπέκας, με κάποιο φίλαθλο να του λέει χαρακτηριστικά: “Πέρυσι τέτοια εποχή μας έλεγες ψάξτε για τον δεύτερο”.
Επίσης, τα άκουσε ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Σαμολαδάς, αλλά και οι παίκτες που μαζεύτηκαν στο σημείο που βρίσκονταν οι φίλαθλοι και μέσω των αρχηγών προσπάθησαν να δώσουν κάποιες εξηγήσεις που σε καμία περίπτωση δεν ήταν αρκετές για να κοπάσουν τη δικαιολογημένη οργή του κόσμου.
Δυστυχώς, ο ΑΟ Τρίκαλα θα αγωνιστεί για 5η σερί σεζόν στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ το μέλλον του είναι πλέον αβέβαιο σε όλα τα επίπεδα, καθώς ουδείς γνωρίζει πως θα ξημερώσει η επόμενη ημέρα σε διοικητικό επίπεδο.

