Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η πρώτη προπόνηση του ΑΟ Τρίκαλα, για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με την οποία ανοίγει η αυλαία της καλοκαιρινής προετοιμασίας για τους “κυανέρυθρους”.
Η πρώτη διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο της Σωτήρας, παρουσία όσων παικτών ανήκουν στο ρόστερ, μετά τις ανανεώσεις, αλλά και κάποιες μεταγραφικές κινήσεις, καθώς και ορισμένους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.
Eπίσης το παρόν έδωσαν και τέσσερις ποδοσφαιριστές από την περσινή Κ16 του σωματείου, οι οποίοι θα αξιολογηθούν και θα αποφασιστεί εάν θα συμμετάσχουν κανονικά σε όλη την προετοιμασία.
Ο Νίκος Μπαδήμας περίμενε τους παίκτες του για τις πρώτες οδηγίες και τα πρώτα χιλιόμετρα, με τον έμπειρο τεχνικό να συνεχίζει και φέτος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Το παρόν έδωσαν ακόμη όλα τα στελέχη του ΑΟ Τρίκαλα, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Γιάννης Καλιτζάκης, ο οποίος είδε ορισμένους παίκτες και θα κάνει και εκείνος τις εισηγήσεις του στο Νίκο Καγιούλη.
Στη Σωτήρα βρέθηκαν και κάποιοι φίλοι της ομάδας, με το κλίμα να είναι καλό και να υπάρχει η αισιοδοξία ότι η ομάδα, με τις κατάλληλες προσθήκες και στη συνέχεια θα καταφέρει να πετύχει φέτος, αυτό που άφησε στη μέση πέρυσι, δηλαδή την άνοδο στη SL2.
Η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να αποκτήσουν την απαιτούμενη φυσική κατάσταση, ενώ μετά από περίπου 2 εβδομάδες θα ξεκινήσουν και τα φιλικά προετοιμασίας.
Δείτε εικόνες από την πρώτη του ΑΟ Τρίκαλα:




