Trikalascore

Ξεκίνησε αποθεραπεία στου Ρέντη ο Φορτούνης

Ο μεγάλος άτυχος του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, μετέβη στον Ρέντη όπου ξεκίνησε θεραπεία για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Πώς τον υποδέχτηκαν οι συμπαίκτες του.

Ο μεγάλος άτυχος της φετινής αγωνιστικής περιόδου για τον Ολυμπιακού πέρασε τις πύλες του προπονητηρίου με αποτέλεσμα να γίνει δεκτός με θέρμη από τους συμπαίκτες του.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός των πρωταθλητών Ελλάδας πήγε στον Ρέντη και ξεκίνησε τη θεραπεία του προκειμένου να ξεπεράσει τον σοβαρό του τραυματισμό.

Θυμίζουμε ότι ο Φορτούνης έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον έξι μήνες.

Related posts

Η Meta υπέρ του ελληνικού σχεδίου για την καθιέρωση ενιαίας ψηφιακής ηλικίας ενηλικίωσης – Δημήτρης Παπαστεργίου: η ασφάλεια των παιδιών μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη

admin

Μήνυμα σταθερότητας με Ν.Δ. έδωσε ο Κώστας Σκρέκας σε ακόμα μια περιοδεία του

admin

Τέσσερα νέα μέτρα στη μάχη κατά της ακρίβειας ανακοίνωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας

admin