Trikalascore

Ξεκινάει η γιορτή το ποδοσφαίρου: Σέντρα τη Μ. Δευτέρα στο 19ο τουρνουά ποδοσφαίρου “Αποστόλης Γκαραγκάνης”

Η γιορτή του ποδοσφαίρου, το τουρνουά που έχει ταυτιστεί εδώ και πολλά χρόνια με το Τρικαλινό ποδόσφαιρο σε επίπεδο ακαδημιών, θα διεξαχθεί και φέτος στα μέρη μας.

Ο λόγος για το 19ο τουρνουά ποδοσφαίρου “Αποστόλης Γκαραγκάνης” που διεξάγεται από το ποδοσφαιρικό σωματείο της Δήμητρας/Απόλλων.

Η διοργάνωση και φέτος θα είναι σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, με τη συμμετοχή κορυφαίων ακαδημιών της χώρας, όπως ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Βόλος ΝΠΣ.

Το παρόν θα δώσει μεγάλος αριθμός ακαδημιών, ενώ πέρα από τη Δημητρα/Απόλλων, θα συμμετάσχουν και άλλα σωματεία του νομού μας.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν τη Μεγάλη Δευτέρα και θα πραγματοποιούνται σε τρία γήπεδα, αυτά της Μπαλκούρας, το δημοτικό στάδιο Τρικάλων και το γήπεδο Αγίου Οικουμενίου.

Το θέαμα είναι εγγυημένο και αξίζει κανείς να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις, όπου θα συμμετάσχουν τα ποδοσφαιρικά ταλέντα της επόμενης γενιάς.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης στη 1μ.μ. θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί όλων των κατηγοριών, ενώ στις 2.30μ.μ.  είναι προγραμματισμένο να γίνουν οι απονομές και η τελετή λήξης παρουσία και των τοπικών φορέων.

Related posts

11 νέα κρούσματα κορωνοιού στα Τρίκαλα

admin

Λιούτας: «Ο Κ. Μητσοτάκης πυλώνας σταθερότητας και αποφασιστικότητας από το βήμα της Γ.Σ. του ΟΗΕ»

admin

Θετικά μηνύματα και σήμερα από τα rapid tests στα Τρίκαλα

admin