Trikalascore

“Ξεδίπλωσε” τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις και στο Νίκο Σπυρόπουλο ο “Μουφ”

Την ευκαιρία να τα πει με τον τεχνικό διευθυντή της Κ19 του Παναργειακού, Νίκο Σπυρόπουλο είχε ο πρόεδρος της Θύελλας Μεγαλοχωρίου, Νίκος Γεροκώστας.

Ο “Μουφ” βρέθηκε στο παιχνίδι της ομάδας του ‘Αργους, κόντρα στον Πανιώνιο, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Μεγαλοχωρίου και δεν έχασε την ευκαιρία να συζητήσει με μία γνωστή ποδοσφαιρική προσωπικότητα, που πριν μερικά χρόνια αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Εννοείται, ότι ο Μουφ φρόντισε να ξεδιπλώσει στο Σπυρόπουλο τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις και φυσικά να του μιλήσει για την ομάδα του, τη Θύελλα, της οποίας για μία ακόμη χρονιά ηγείται ο ίδιος.

Related posts

Aποθέωση Κυριάκου Μητσοτάκη για την ιστορική νίκη της ΝΔ(VIDEO)

admin

Αυγενάκης: “Μετά τις γιορτές επανεκκίνηση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων”

admin

Τελειώνει τις επόμενες ημέρες το θέμα του προπονητή στο Διγενή, ο φετινός επετειακός χορός με Γιαννιά και Πιερίδη

admin