Trikalascore

“Ξεδίπλωσε” τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις και στο Νίκο Σπυρόπουλο ο “Μουφ”

Την ευκαιρία να τα πει με τον τεχνικό διευθυντή της Κ19 του Παναργειακού, Νίκο Σπυρόπουλο είχε ο πρόεδρος της Θύελλας Μεγαλοχωρίου, Νίκος Γεροκώστας.

Ο “Μουφ” βρέθηκε στο παιχνίδι της ομάδας του ‘Αργους, κόντρα στον Πανιώνιο, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Μεγαλοχωρίου και δεν έχασε την ευκαιρία να συζητήσει με μία γνωστή ποδοσφαιρική προσωπικότητα, που πριν μερικά χρόνια αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Εννοείται, ότι ο Μουφ φρόντισε να ξεδιπλώσει στο Σπυρόπουλο τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις και φυσικά να του μιλήσει για την ομάδα του, τη Θύελλα, της οποίας για μία ακόμη χρονιά ηγείται ο ίδιος.

Related posts

Νίκη Αιόλου στο ντέρμπι Παιδικού με τους Δαναούς

admin

Ο Κώστας Σκρέκας συνόδευσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στον Τερματικό Σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στη Ρεβυθούσα

admin

Πρόγραμμα και διαιτησίες των αυριανών εξ’ αναβολής στο Ερασιτεχνικό

admin