Trikalascore

Κουρκούλης-Κελεκίδου στα “Μεζεδοκαμώματα” πριν τη συναυλία στο “Εν Λευκώ”

Δύο εκ των κορυφαίων ερμηνευτών της τελευταίας 20ετίας βρίσκονται σήμερα στα Τρίκαλα.

Ο λόγος για το Νίκο Κουρκούλη και την Κέλυ Κελεκίδου που εκτός από ντουέτο στην πίστα είναι ζευγάρι και στη ζωή.

Απόψε, αμφότεροι θα φιλοξενηθούν για μία μοναδική συναυλία στο “Εν Λευκώ” στην Οιχαλία Τρικάλων, όπου αναμένεται να επικρατήσει το αδιαχώρητο.

Οι δύο καλλιτέχνες λίγες ώρες πριν τη συναυλία επισκέφτηκαν τα “Μεζεδοκαμώματα” το κορυφαίο ταβερνείο της πόλης για να γευματίσουν και εκεί δέχτηκαν την καλύτερη περιποίηση και εξυπηρέτηση από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού Παναγιώτη Κορομπλή και τους συνεργάτες του.

Παράλληλα, θαυμαστές των καλλιτεχνών βρέθηκαν επίσης στα “Μεζεδοκαμώματα” και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Να σημειωθεί ότι όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος που επισκέπτεται τα Τρίκαλα περνάει από τα Μεζεδοκαμώματα , το στέκι των καλλιτεχνών στην πόλη.

Related posts

Κώστας Σκρέκας: Το ανώτατο όριο τιμής στα 275 ευρώ δεν αποτελεί στην πραγματικότητα ανώτατο όριο

admin

Απόλυτη αποθέωση και συνθήματα για τους παίκτες του ΑΟΤ μετά τη νίκη(VIDEO)

admin

Κοινοβουλευτική Ερώτηση Θανάση Λιούτα στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για λύση στο ζήτημα των Νέων Αγροτών για τις κηπευτικές καλλιέργειες χαμηλής κάλυψης

admin