Trikalascore

Κωδικός…Αστέρας Πετριτή για τον ΑΟ Τρίκαλα

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις, έπειτα από το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Νίκος Μανούρας.
Οι κυανέρυθροι σε καλό κλίμα προπονήθηκαν, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον αποκλειστικά στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής 3/11, όταν και θα υποδεχτούν τον Αστέρα Πετριτή στο δημοτικό στάδιο, σε αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 3μ.μ.
Εξ’ υπακούεται ότι τα Τρίκαλα, απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας θα αναζητήσουν την επιστροφή στις επιτυχίες, θέλοντας παράλληλα να προσφέρουν και ωραίο θέαμα στον κόσμο που θα βρεθεί στο στάδιο.

Related posts

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον ΑΣ Μετέωρα

admin

H πρεμιέρα με το αριστερό, τα φαβορί που δεν ξεκίνησαν καλά και τα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν στον ΑΟ Τρίκαλα

admin

Θανάσης Λιούτας: Δημοσιεύθηκε η απόφαση για το 2% για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση – Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία

admin