Trikalascore

Και τώρα το μεγάλο ντέρμπι με Τηλυκράτη

Ο ΑΟ Τρίκαλα πέτυχε στο ακέραιο το στόχο του, στο παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης στη Μηχανιώνα.

Και κατάφερε να πάρει τη νίκη-πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και από την άλλη ξεκούρασε το σύνολο των βασικών του παικτών, ενόψει του δύσκολου και κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί , κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας, το μεσημέρι της Κυριακής και ώρα 3μ.μ. στο δημοτικό στάδιο.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 18 βαθμούς στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και όπως γίνεται κατανοητό, μιλάμε για ένα σπουδαίο παιχνίδι, όπου τα Τρίκαλα, έχοντας άριστη ψυχολογία και όντας γενικώς σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση θα προσπαθήσουν να κερδίσουν, και υπό προυποθέσεις να πιάσουν κορυφή.

Η ομάδα της Λευκάδας από την πλευρά της είναι ιδιαίτερα δυνατή και έχει και εκείνη υψηλές βλέψεις.

Ο ΑΟΤ για να πετύχει το στόχο του θα πρέπει να έχει και την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων του που είναι δεδομένο ότι θα ενισχύσουν πιο μαζικά την ομάδα, σε σχέση με προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια.

Το τεχνικό δίδυμο, δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Γιάννη Σκόνδρα που θα εκτίσει την Κυριακή τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, ενώ η προετοιμασία των κυανέρυθρων για το ντέρμπι ξεκίνησε από σήμερα Πέμπτη.

Related posts

Δήμητρα/Απόλλων:Φιλικά στην Λάρισα με Olympic , Βουτυρίτσα και Απολλων Λάρισας

admin

Φιλία, ελπίδα και αισιοδοξία από τον 12ο Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα(PICS)

admin

Πολλές διακρίσεις για τους αθλητές-τριες της “ΑΘΛΗΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ”

admin