Trikalascore

Καγιούλης σε ποδοσφαιρικό τμήμα: “Αποτύχαμε άπαντες”

Λίγη ώρα μετά το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον ‘Αρη Φιλιατών, όπου επί της ουσίας μπήκε ταφόπλακα στα όποια όνειρα και βλέψεις του ΑΟ Τρίκαλα για συνέχεια στην τρίτη φάση του πρωταθλήματος, συνέβη το εξής περιστατικό.

Ο χρηματοδότης της ομάδας Νίκος Καγιούλης, όπως το συνηθίζει άλλωστε, μέσω κλήσης από τη Γερμανία μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται.

Στην πρώτη του φράση ο ομογενής επιχειρηματίας τόνισε: “Κύριοι δυστυχώς αποτύχαμε άπαντες”.

Αυτό ήταν το μήνυμά του, όπου προφανώς επιμερίζει σε όλους τις ευθύνες για την απώλεια της ανόδου και δε βγάζει απ’ έξω και τον εαυτό του, όντας άλλωστε ο άνθρωπος ο οποίος την τελευταία διετία τρέχει την ομάδα σε διοικητικό επίπεδο.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα που θα δρομολογηθούν αμέσως μετά το πέρας και του τελικού κυπέλλου ερασιτεχνών, όπου ο ΑΟ Τρίκαλα σε μία αποτυχημένη χρονιά, θα ψάξει έστω το συγκεκριμένο τρόπαιο.

Related posts

Δυνατή προσθήκη με Παππά ο Α.Ο Πετρωτού

admin

Περαιτέρω αύξηση με 52 κρούσματα στα Τρίκαλα-2.601 στην Ελλάδα

admin

Επιλέξτε τη διατροφή με φρέσκα ψάρια από τον “Κλάντζο” πριν τις…καταχρήσεις των Χριστουγέννων(PICS)

admin