Trikalascore

Ηλικιωμένος κάηκε ζωντανός στα Τρίκαλα

Στις φλόγες παραδόθηκε οικία στο Ελληνόκαστρο Τρικάλων, όπου διέμενε ηλικιωμένος, ο οποίος κάηκε ζωντανός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TV10.gr, η φωτιά φαίνεται να ξέσπασε τα μεσάνυχτα, με την Πυροσβεστική να ειδοποιείται από τους περίοικους στις 6:15 το πρωί.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πέντε άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο οχήματα, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον άτυχο ηλικιωμένο, αφού το σπίτι είχε ήδη παραδοθεί στις φλόγες, ενώ ο ηλικιωμένος βρέθηκε απανθρακωμένος και καταπλακωμένος από την σκεπή του σπιτιού του.

Μέχρι στιγμής άγνωστη παραμένει η αίτια της πρόκλησης της φωτιάς, ενώ το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων έχει αναλάβει το έργο της εξακρίβωσης των αιτιών.

tv10.gr

Related posts

Υπέγραψε στον Α.Ο Τρίκαλα ο Audino(VIDEO)

admin

Πανέτοιμος για την πρεμιέρα ο ΑΟ Τρίκαλα

admin

‘Ολα τα ντέρμπι της Super League 1 2021-22

admin