Trikalascore

Ιδανική πρεμιέρα για τον ΑΟ Τρίκαλα και σούπερ διπλό στη Βόνιτσα(PICS)

Ο ΑΟ Τρίκαλα ξεκίνησε με νίκη το φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, καθώς επικράτησε στη Βόνιτσα του τοπικού Αμβρακικού με 2-0. Τα δύο γκολ της ομάδας των Τρικάλων σημείωσε ο Θέμης Αλεξίου.

Στο 21΄ ο Μάγγος έβγαλε σέντρα και στην προσπάθειά του να διώξει ο Κοντογιάννης, βρήκε την μπάλα με το χέρι. Στο πέναλτι ευστόχησε ο Αλεξίου για το  0-1.

Στο 61΄ και πάλι σκόρερ ο Θέμης Αλεξίου για το 0-2. Από πλάγια θέση σκόραρε εκμεταλλευόμενος αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα.

Αμβρακικός Βόνιτσας (Κονιδάρης): Μακαπαγκάλ, Σακκάς , Γκόλιας (75΄Γιάννη), Ιασωνίδης, Βλάχος, Κοντογιάννης, Δημακάκος (85΄Φωτεινόπουλος), Τόσκα, Τσάλας (68΄Κρανιώτης), Τσιούνης, Σταθόπουλος (84΄Παπαντωνίου)

ΑΟ Τρίκαλα (Μανούρας): Γκέκας, Σκούπρας, Σκόνδρας Ι., Κατσαντώνης (65′ Βαλίντ Αμπντελάχ), Σινγκ (81΄Καρατάσιος), Κωστόπουλος, Λουκάς, Σκόνδρας Ν., Μάγγος, Μπραντίτσας (65΄Ισαακίδης), Αλεξίου (81΄Μπέκας)

 

 

 

 

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σβορώνος-Ανθούπολη 0-2

Αμβρακικός Βόνιτσας-ΑΟΤ 0-2

Αναγ. Καρδίτσας- Άρης Φιλιατών 3-1

Θεσπρωτός-Ερμής Αμυνταίου 3-1

Αναγ. Άρτας-Τηλυκράτης Λευκάδας 1-1

Κοζάνη-Πιερικός 0-0

Ατρόμητος Παλαμά-Αιγινιακός 0-0

Ζάκυνθος-Αστέρας Πετριτή 3-1

Ολυμπιακός Βόλου-Αλεξάνδρεια (25/9)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(29 Σεπτεμβρίου)

Ολυμπιακός Β.-Σβορώνος

Αλεξάνδρεια-Αμβρακικός

ΑΟ Τρίκαλα-Θεσπρωτός

Ερμής Αμυνταίου-Κοζάνη

Πιερικός-Αιγινιακός

Ανθούπολη-Ζάκυνθος

Αστέρας Πετριτή-Αναγ. Καρδίτσας

Άρης Φιλιατών-Αναγ. Άρτας

Τηλυκράτης-Ατρόμητος Παλαμά

Related posts

Χορηγία από την ΚΛΙΑΦΑ 3200 μαθητών στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

admin

Σταθερά τα κρούσματα και την Παρασκευή την Παρασκευή

admin

Νέα εποχή στο Διγενή Νεοχωρίου, με ανανεωμένο ΔΣ και πρόεδρο Γιώργο Αλεξίου(PICS+VID)

admin