Trikalascore

Η “Τρικαλινή Ζύμη” στήριξε τα “Αθλήσεια 2023”

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας μία σημαντική αθλητική διοργάνωση τα “Αθλήσεια 2023”.

Εκ των επιχειρήσεων που στήριξαν αυτή τη δραστηριότητα ήταν και η γνωστή εταιρεία “Τρικαλινή Ζύμη”, η οποία βρίσκεται ανελλιπώς σε κάθε υγιή προσπάθεια του τοπικού μας αθλητισμού.

Μέσω ανάρτησης η Τρικαλινή Ζύμη αναφέρει:

Το κολυμβητικό σωματείο ΕΑΤ Άθληση Τρικάλων κι ο Δήμος Τρικκαίων συνδιοργάνωσαν τους κολυμβητικούς αγώνες «ΑΘΛΗΣΕΙΑ 2023», στο Δημοτικό Κλειστό Κολυμβητήριο Τρικάλων κι είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που στηρίξαμε τη διοργάνωση αυτή.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που βραβεύτηκαν αλλά και σε όλες τις συμμετοχές. Η μεγάλη νίκη είναι ότι συμμετέχουν στην άθληση.

Related posts

Μαρίνα Κοντοτόλη προς γιατρούς και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας : Είστε ήρωες !”

admin

Tην Κυριακή 13 Απριλίου ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου “Δώσε πάσα στο συνάνθρωπο” στον ‘Αγιο Βησσαρίωνα

admin

54 κρούσματα στα Τρίκαλα-“Βράζει” η Θεσσαλία

admin