Trikalascore

Η θέση του Δημήτρη Παπαστεργίου για τον κακό αγωνιστικό χώρο το στάδιο-Η απάντηση του πρώην Προέδρου της ΠΑΕ Τρίκαλα

Μέσω απάντησης σε Post o Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου τοποθετείται για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο δημοτικό στάδιο.

Mάλιστα υπογράμμισε ότι ο ομόλογός του Δήμαρχος Καρδίτσας μεσολάβησε προκειμένου η ΑΣΑ να αγωνιστεί στο ίδιο χορτάρι και αφήνοντας έτσι σαφείς αιχμές για την ομάδα της Αναγέννησης που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί σήμερα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Δημάρχου:

“Αν έχετε 100.000-150.000€, δεχόμαστε δωρεές. Γιατί ο Δήμος δεν τα έχει αυτά τα λεφτά.
Η ομάδα έως πέρυσι ήταν Ανώνυμη Εταιρία. Αν ήθελε καλύτερο γήπεδο, μπορούσε να το πληρώσει και να το φτιάξει. Αλλά όχι απλά δεν πλήρωσε αυτά, άφησε και χρέη στο Δήμο.
Για την ομάδα που είχαμε, μια χαρά γήπεδο ήταν.
Και κάτι ακόμη που λέει πολλά.
Πέρυσι, στο ίδιο χορτάρι, μεσολάβησε ο φίλος μου Δήμαρχος Καρδίτσας για να επιτρέψουμε στην Αναγέννηση να παίξει”.

 

Λίγη ώρα μετά το παραπάνω ποστάρισμα του Δημάρχου, λάβαμε από τον πρώην Πρόεδρο της ΠΑΕ Τρίκαλα , που πλέον έχει διαλυθεί, την παρακάτω επιστολή, όπου απαντάει στις αιχμές του κ. Παπαστεργίου .

Αναλυτικά:

Τόσα χρόνια δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με τα πολλά χάλια του γηπέδου και κατά συνέπεια με τις ευθύνες του Δήμου , γιατί αντιλαμβανόμασταν ότι τα έσοδα είναι πενιχρά , δε χρειάζονταν ιδιαίτερη ανάλυση από πλευράς τους .
Η ΠΑΕ είναι εντελώς άλλος οργανισμός με την ερασιτεχνική και καλό είναι όταν ξεστομίζουμε κατι πρώτα να έχουμε γνώσεις για να το κάνουμε .
Προφανώς με τα λεγόμενα του δικαιώνει την ΠΑΕ για την άρνηση της να πληρώνει από την τσέπη των μετόχων και όχι από τα ανύπαρκτα έσοδα της , υπηρεσίες για τις οποίες δεν της παρέχονταν όπως ο ίδιος ομολογεί .
Ναι όντως χρειάζονται χορηγίες προς το δήμο για να επισκευαστεί το κάκιστο γήπεδο όπως χορηγίες χρειάζονταν και η Ανώνυμη Εταιρεία για να πληρώνει .
Δυστυχώς δεν .
Η ΠΑΕ έκανε και με το παραπάνω το εργο της όλα αυτά τα χρόνια , αναδεικνύοντας και την πόλη των Τρικάλων , συντηρώντας μια ομάδα σε υψηλό επίπεδο  και μια χρονιά πρωταθλήτρια στη Football League. .
Δυστυχώς οι μοναδικοί χρηματοδότες κάποια στιγμή κουράζονται και σίγουρα δεν είχαν στον μυαλό τους να συντηρούν και εγκαταστάσεις άλλων .
Ευχόμαστε πάντως να ξανά σκεφτεί ο Δήμαρχος τα λεγόμενα του και να αναθεωρήσει καθώς ουδέποτε τον εκθέσαμε και ούτε τέτοια πρόθεση θα είχαμε ποτέ εάν δεν το έθιγε αυτός  το θέμα.
Τα χρήματα που επένδυσε η ΠΑΕ και οι μέτοχοι της , αυτός δε θα τα επένδυε ούτε σε δυο ζωές .
Ευχόμαστε πάντως και το γήπεδο να αλλάξει η όψη και η Δημαρχία να αγκαλιάσει το ποδόσφαιρο .
Και να του θυμίσουμε ότι η πολιτεία της οποίας και αυτός αποτελεί ένα μικρό κομμάτι χρωστάει πολλαπλάσια ποσά .

ΥΓ1: Εάν ο κος δήμαρχος έχει διάφορες με τον ερασιτέχνη ας τις κρατήσει για αυτούς και ας μη ψάχνει εξιλαστήρια θύματα .

ΥΓ2: Όταν η ΠΑΕ αντιδρούσε στην παραχώρηση του γηπέδου στη γειτονική ομάδα αυτός ήθελε να κάνει δημόσιες σχέσεις , τώρα τι λέει ;

Ο Πρόεδρος
Κουρεξίδης Αντώνιος

Related posts

Καλογιάννης: “Δεν προσέξαμε και ηττηθήκαμε”

admin

Κέρδισε έκπτωση 10% με Online ραντεβού στο Ι. ΚΤΕΟ ΒΗΤΑΣ

admin

Μεταγραφική υπέρβαση με Τσαρέλα η ΑΕΚ Σαραγίων

admin