Trikalascore

Η οικογένεια Χαντούμη έδωσε βροντερό παρόν ξανά στο AEL FC Arena για το ΑΕΛ-Παναθηναϊκός

Δεκάδες ήταν οι Τρικαλινοί που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στη γειτονική Λάρισα και δη στο ΑΕL FC Arena, προκειμένου να παρακολουθήσουν διά ζώσης την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της τοπικής ΑΕΛ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Εκεί βρέθηκε για μία ακόμη φορά και ο γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του Arena Gym, Δημήτρης Χαντούμης με την οικογένειά του.

‘Οντας και ο ίδιος υποστηρικτής του Παναθηναϊκού, αλλά έχοντας συμπάθεια και προς την ΑΕΛ, ο Δημήτρης Χαντούμης απόλαυσε την αναμέτρηση παρέα με τη σύζυγό του Μαρία Ντέλκου και τους γιούς τους Βαγγέλης και Ζώη.

‘Εζησαν έντονα την ατμόσφαιρα της Σούπερλιγκ και χάρηκαν ένα ματς με τέσσερα τέρματα και αρκετά καλό θέαμα, ενώ το τελικό 2-2 θα πρέπει να τους άφησε ικανοποιημένους, όπως και το σύνολο των φίλων της ΑΕΛ που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Related posts

Θεσπρωτός: Κάλεσμα στον κόσμο του για το αυριανό ματς με Τρίκαλα

admin

Αιτήσεις αθλητικών συλλόγων για τα προπονητήρια σχολείων στα Τρίκαλα

admin

ΕΠΟ για Γ’ εθνική:”Πρωτάθλημα ενός γύρου, μέχρι 3/3 οι δηλώσεις συμμετοχής”

admin