Trikalascore

Η αποστολή του Α.Ο Τρίκαλα για το ματς με τον Ιωνικό

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η προετοιμασία του Α.Ο Τρίκαλα για το αυριανό παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Μετά το πέρας της προπόνησης στο δημοτικό στάδιο, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης κατάρτισε την αποστολή των κυανέρυθρων για το παιχνίδι αυτό, που είναι και πάλι 20μελής.

Η αποστολή είναι η ίδια σε σχέση με το παιχνίδι με την Παναχαική στην Πάτρα, με εξαίρεση το Διαμαντόπουλο που παίρνει τη θέση του Λαμπίρη.

Αναλυτικά ο Απόστολος Χαραλαμπίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους:

Καρούνγκαλ, Ντιαλόσι, Γκοτιέ, Αλμπάνη, Γιακουμή, Γκαρά, Ευθυμίου, Ελευθεριάδη, Ζώγκο, Κεχαγιά, Διαμαντόπουλο, Νιάρο, Παπαγεωργίου, Πέλκα, Πιαστόπουλο, Ριζογιάννη, Σκόνδρα, Σουλιώτη, Σταματή, Χατζηκωνσταντίνου.

Η ομάδα θα αναχωρήσει στις 2μ.μ για την Αθήνα και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “Ελευσίνα”.

Related posts

H πρεμιέρα στους δύο ομίλους της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας

admin

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων συγχαίρει τον τρικαλινό αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, Κώστα Παπανικολάου – Τι απαντά ο ίδιος

admin

Οι δύο κρίσιμες εβδομάδες προετοιμασίας

admin