Trikalascore

H ώρα του Γιαλιά!

Αφού ολοκληρώθηκε το πιο δύσκολο και σημαντικό σκέλος, αυτό της εξεύρεσης των όποιων χρεών υπάρχουν στον ΑΟ Τρίκαλα αυτή τη στιγμή, με τη συνδρομή και συνεργασία του απερχόμενου προέδρου Ηλία Αιβάζογλου, πλέον μπορούμε να εστιάσουμε αποκλειστικά στην επόμενη ημέρα του συλλόγου σε διοικητικό επίπεδο.

Μία επόμενη ημέρα που αναμένεται να έχει ως πρωταγωνιστή το Χρήστο Γιαλιά, καθώς άπαντες περιμένουν από εκείνον να ανακοινώσει τις τελικές του προθέσεις.

Ο ίδιος, πριν μερικές ημέρες σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε ότι για να ασχοληθεί με τον ΑΟΤ θέλει χαρτί από τον Ερασιτέχνη, υπογεγραμμένο από συμβολαιογράφο, που θα αναφέρει ότι η ομάδα είναι καθαρή.

Ωστόσο, το γεγονός ότι κατόπιν των ερευνών που έκανε το επιτελείο του, τα χρέη που τελικώς βρέθηκαν είναι διαχειρίσιμα και στην ουσία αποτελούν μόνο το Ban του Περλιέσι, το οποίο μπορεί να τακτοποιηθεί με ένα καλό διακανονισμό, ίσως να ωθήσει το γνωστό επιχειρηματία στο να κάνει πράξη αυτό , το οποίο θέλει και η μεγάλη πλειοψηφια των Τρικαλινών φιλάθλων.

‘Οπως και να έχει ο Χρήστος Γιαλιάς, μετά τις παραπάνω εξελίξεις, λογικά θα ανοίξει τα χαρτιά του, πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς και ο χρόνος πιέζει πλέον για τον προγραμματισμό και τη δημιουργία ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αυτό άλλωστε περιμένει και ο κόσμος εδώ και καιρό. Το μόνο βέβαιο είναι ότι μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων η επόμενη ημέρα για την πρώτη ομάδα του νομού φαντάζει πλέον πολύ πιο ευοίωνη.

 

Related posts

‘Αλλη μία επιτυχία για τα Τρικαλινά χρώματα από τους Pretorians του Harlem Fight Gym(PICS)

admin

Σπουδαία νίκη για τα Τρίκαλα 14 κόντρα στον Αμπελώνα και η πρόκριση θα κριθεί σε 5ο ματς

admin

Eπίσημες οι πρώτες πέντε ανανεώσεις του Διγενή

admin