Από την ώρα που ο Παππάς ξεκίνησε τον αγωνιστικό σχεδιασμό στην ΑΕΤ για την επόμενη αγωνιστική σεζόν ήταν δεδομένο ότι θα αναζητήσει δυνατούς συμπαίκτες, προκειμένου να χτιστεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Η αρχική κουβέντα έγινε με το Χρήστο Μπαταγιάννη, έναν άνθρωπο που επίσης διαδραματίζει εδώ και χρόνια σημαντικό ρόλο στα γήπεδα του νομού και ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση Παππά να μετακομίσει στην ΑΕΤ ως ποδοσφαιριστής, φέρνοντας παράλληλα εκεί και άλλους παίκτες λόγω των γνωριμιών που έχει.
Τα πράγματα όμως δεν έμειναν μόνο εκεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρήστος Παππάς μίλησε και με το Μουφ, ο οποίος επίσης θα συμβάλλει ως προς το χτίσιμο της νέας ΑΕΤ φέρνοντας και εκείνος παίκτες και έχοντας γενικώς ένα συμβουλευτικό ρόλο.
Μάλιστα, υπάρχει η πληροφορία και για την έλευση ενός προπονητή-έκπληξη στην αντρική ομάδα της ΑΕΤ, που θα αντικαταστήσει το προηγούμενο προπονητικό δίδυμο.
Αν μη τι άλλο, με όλα τα παραπάνω πρόσωπα μαζεμένα σε μία ομάδα, είναι δεδομένο ότι η ΑΕΤ κάθε αγωνιστική θα κλέβει την παράσταση.


