Trikalascore

Γνωστοί Τρικαλινοί “ναύλωσαν” πουλμανάκι για να δουν το Ελλάδα-Αγγλία στο ΟΑΚΑ(PICS)

‘Οπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας ταξίδεψε την Πέμπτη στην Αθήνα, για να παρακολουθήσει διά ζώσης τη σπουδαία αναμέτρηση Ελλάδα – Αγγλία για το Nations League.

Mάλιστα, μία μεγάλη παρέα γνωστών Τρικαλινών ναύλωσε πουλμανάκι, για να βρεθεί στο ΟΑΚΑ.

Πρόκειται για τους επώνυμους ποδοσφαιρόφιλους του Velo Klasico, μεταξύ των οποίων ο γνωστός προπονητής Τέο Λιούλιος και ο στενός συνεργάτης του Χρυσόστομος Ευσταθίου.

Στην παρέα τους και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, που έχει ταξιδέψει ουκ ολίγες φορές εντός και εκτός συνόρων για να δει την Εθνική, με το φίλο και συνεργάτη του Γιώργο Καρανάσιο και αρκετοί ακόμη γνωστοί Τρικαλινοί.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού πήρε το τιμόνι του πούλμαν ο γνωστός Φάτο, ο οποίος έκανε επίδειξη οδήγησης.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο αλλά η εκδρομή αυτή θα μείνει αξέχαστη στην παρέα.

Γιατί ως γνωστόν την ιστορία γράφουν οι παρέες.

Related posts

Και όμως 52 βαθμοί ίσως να μην είναι αρκετοί για την παραμονή!

admin

Aπάντηση Αγναντή στα δημοσιεύματα του συνδυασμού ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ και το μέλος αυτού Κώστα Μανασή

admin

Ευαγγέλου: “Δε θα τα παρατήσουμε, στοχεύουμε πλέον στην 3ή ή την 4η θέση, πολύ ποιοτική ομάδα ο Σαρακηνός”(VIDEO)

admin