Trikalascore

Γιόρτασε τη συνταξιοδότηση στα “Μεζεδοκαμώματα”(PICS)

‘Eπειτα από αρκετά χρόνια εργασίας, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τη συνταξιοδότηση του δάσκαλου Θανάση Γκαγκαστάθη, ο οποίος υπηρετούσε στο 11ο Δημοτικό σχολείο Τρικάλων.

Μία ιδιαίτερη ημέρα για τον κ. Γκαγκαστάθη, ο οποίος θέλησε να γιορτάσει το ευτυχές γεγονός στο γνωστό ταβερνείο “τα Μεζεδοκαμώματα” στα παλιά Μανάβικα.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και φίλος του συνταξιούχου πλέον δασκάλου Παναγιώτης Κορομπλής και το υπόλοιπο επιτελείο φρόντισαν ώστε οι παρευρισκόμενοι, φίλοι και συγγενείς του Θανάση, να απολαύσουν ένα πλουσιοπάροχο γεύμα, με γευστικά πιάτα κρεατικών, ντόπιο κρασάκι και άφθονες μπύρες.

‘Ολοι πέρασαν ένα όμορφο μεσημέρι, το οποίο θα μείνει αξέχαστο κυρίως στο Θανάση Γκαγκαστάθη, που από την πλευρά του είχε να λέει τα καλύτερα για την όλη περιποίηση του μαγαζιού.

Γιατί οι όμορφες στιγμές και οι χαρές της ζωής γιορτάζονται δεόντως στα “Μεζεδοκαμώματα”.

Related posts

Αυτός θα το πήγαινε μέχρι τέλους και κόντρα σε όλα…

admin

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ» ΚΑΙ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

admin

Παράδοση άνευ όρων…

admin