Trikalascore

Για το “μπαμ” με Κεχαγιά η ΑΕΤ

Ο πολύπειρος Γιώργος Κεχαγιάς έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον ΑΟ Αγναντερού και έπειτα από μία γεμάτη καριέρα, ετοιμάζεται να βρει το νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κεχαγιάς φαίνεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΤ, που προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό της έναν άκρως ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη και ο ίδιος ο Κεχαγιάς φαίνεται ότι καλοβλέπει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους κόκκινους, καθώς συν τοις αλλοις πρόκειται και για μία ομάδα εντός πόλεως.

Πάντως, συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί τα επόμενα 24ωρα.

Related posts

Ατέλειωτο κέφι και διασκέδαση μέχρι πρωίας στο μεγάλο χορό του Διγενή Νεοχωρίου, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία(PICS)

admin

Σοκ στην Κρήνη από το θάνατο του 48χρονου Γιάννη Καρούμπα

admin

Zητείται προσωπικό για το πρατήριο υγρών καυσίμων “Nίκος Ντάλας”

admin