Trikalascore

Γενική συνέλευση με μεγάλη ένταση στον Α.Σ Μετέωρα(PICS+VID)

Όπως αναμενόταν η Γενική Συνέλευση είχε ένταση σε ορισμένες στιγμές κι ακούστηκαν πράγματα που δεν αρμόζουν σε μία τέτοια εκδήλωση ενός τόσο ιστορικού Σωματείου.

Πριν περιγράψουμε αναλυτικά τα όσα έγιναν να υπογραμμίσουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες στον πρόεδρο της Γ.Σ. τον κ. Κων/νο Φαμίση και στην συνέχεια θα διενεργηθούν εκλογές με πιθανή ημερομηνία τις 17 Αυγούστου.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με τοποθέτηση του υπεύθυνου της Ακαδημίας Γιώργου Αλμπάνη (θα υπάρξει ξεχωριστό post).

Ακολούθως το λόγο πήρε ο πρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν κατά την διάρκεια της θητείας του.

Αμέσως μετά ορίσθηκε ως πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ο Κώστας Φαμίσης.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο ταμίας της απερχόμενης διοίκησης Γιώργος Βαβίτσας ο οποίος ευχαρίστησε τον προπονητή Γιώργο Ράτζα που ανέλαβε την ομάδα σε μία δύσκολη στιγμή, αλλά και τις αρχές του τόπου.

Ανέφερε τα έσοδα όλης της διετίας που ήταν 70.400 ευρώ, ενώ τα έξοδα ήταν 99.710 ευρώ.

Στο σημείο αυτό δημιουργήθηκε ένταση με αφορμή το ποσό που πληρώθηκε ως πρόστιμα στην ΕΠΟ.

Στη συνέχεια παρέδωσε τα νέα βιβλία που πρέπει να έχει ένα Σωματείο με βάση τον νέο Νόμο, ενώ και πάλι δημιουργήθηκε ένταση στην συνέχεια μεταξύ του Γιώργου Βαβίτσα και του Χρήστου Τζανόπουλου και Γιώργου Σιαμουρέλη και στη συνέχεια του Κώστα Κουβελά με τον τελευταίο.

Ο Κώστας Φαμίσης ανέφερε πως όλα αυτά γίνονται από την αγάπη που υπάρχει προς την ομάδα, ενώ ο παλαιός πρόεδρος και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Μπουτίνας παρενέβη και ζήτησε από τους εμπλεκόμενους να ηρεμήσουν κι όπως τόνισε χαρακτηριστικά πάντα στις συνελεύσεις της ομάδας παρευρίσκονται τα ίδια άτομα. Επίσης στάθηκε στην απουσία της Δημοτικής Αρχής, αλλά και των άλλων αιρετών. Αυτός τόνισε ότι ήταν παρόν ως μέλος του συλλόγου. Και συνεχίζοντας ανέφερε πως όλοι είναι άνθρωποι της καθημερινότητας, δεν υπάρχει ο τοπ υποψήφιος με τα πολλά χρήματα οπότε δεν χρειάζονται τέτοιες εντάσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά “ενωθείτε για το καλό της ομάδας”

Από εκεί και πέρα συζητήθηκαν διάφορα διαδικαστικά για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. σε σχέση με τα όσα αναφέρει ο νέος νόμος περί αθλητικών σωματείων.

Εμείς να σημειώσουμε ότι προσωπικά παρακολουθούμε τις Γενικές Συνελεύσεις του ΑΣ Μετέωρα από το 1995 κι έπειτα και είναι η δεύτερη φορά που υπάρχει πάνω από ένα σχήμα ενδιαφερόμενο (βέβαια απομένει και η επίσημη υποψηφιότητα), ενώ δεν θυμόμαστε σε άλλη Γ.Σ. να υπήρχε τέτοια ένταση.

           

Πηγή:Sportskalampaka.gr-Stagonnews.gr

Related posts

Δράσεις προώθησης και προβολής του νομού Τρικάλων με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα

admin

Στροφή στο κύπελλο ΕΠΣΤ την ερχόμενη Κυριακή

admin

Με Δήμαρχο και Μαντζανά η σημερινή προπόνηση του ΑΟΤ(PICS)

admin