Trikalascore

Γαλάνης: “Με τον κ. Καγιούλη και σε συνεργασία με τον κ. Καλιτζάκη προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε τις ακαδημίες του ΑΟ Τρίκαλα”

Ο γενικός διευθυντής του ΑΟ Τρίκαλα κ. Βασίλης Γαλάνης τοποθετήθηκε για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες αλλά και την αντρική ομάδα:
Χαίρομαι που είμαι στα Τρίκαλα. Προσπαθούμε με τον κ. Καγιούλη να αναβαθμίσουμε την ακαδημία μας σε συνεργασία με τον κ. Καλιτζάκη. Ο σκοπός μας είναι να δώσουμε μια καινούργια πνοή και τεχνογνωσία στους μικρούς ποδοσφαιριστές. Ευελπιστούμε στο μέλλον να φτιάξουμε ωραία πράγματα σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον κατάλληλο για τα παιδιά . Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά καθώς πριν δύο χρόνια οι ακαδημίες δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο και ο σκοπός είναι να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο. Βήμα βήμα πιστεύω θα κάνουμε κάτι καλό.
Για την προσπάθεια των κυανέρυθρων στη Γ’ Εθνική:
Ο στόχος του ΑΟ Τρίκαλα είναι η άνοδος. Παιχνίδι με παιχνίδι θεωρώ ότι θα το καταφέρουμε . Έχει γίνει μια πολύ καλή επένδυση και με σωστή διαχείριση και την βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε.

Related posts

Trikala Basket: ‘Ετσι γνώρισαν την ήττα στη Λαμία(VIDEO)

admin

Προς ΕΡΤ η SL2- Cosmote και NOVA για το κύπελλο Ελλάδος

admin

Δήμητρα/Απόλλων: Με στόχο την κορυφή Πρεκατές και Ολυμπιακός!

admin