Trikalascore

Γ’ Εθνική – Τσάτσος: «Την Τετάρτη τα σπουδαία – Πρόσκληση Αυγενάκη για συζήτηση!»

Πολύ σημαντική αναμένεται να είναι η Τετάρτη 3/2 για τη Γ’ Εθνική αλλά και γενικά για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό καθώς όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Τσάτσος στη Mikriliga.com, ο Λευτέρης Αυγενάκης κάλεσε εκπροσώπους του σε συζήτηση.

Πέραν της ποδοσφαιρικής Γ’ Εθνικής, θα βρεθούν επίσης στη συνάντηση, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης από το χώρο του μπάσκετ, αλλά και παίκτες από το πόλο και το χάντμπολ.

Διαβάστε όσα είπε ο πολύπειρος παίκτης:

«Ο κ. Αυγενάκης κάλεσε την Τετάρτη στο γραφείο του τους εκπροσώπους του ερασιτεχνικού αθλητισμού όπου εγώ θα εκπροσωπήσω τη Γ’ Εθνική.

Αυτό που θα ζητήσω αρχικά είναι να διευθετηθούν τα έξοδα των τεστ για όλες τις ομάδες έτσι ώστε να είναι όλα τα σωματεία άψογα όσον αφορά το υγειονομικό πρωτόκολλο και να το τηρήσουμε ευλαβικά.

Έπειτα, προτεραιότητα φυσικά είναι η άμεση εκκίνηση των προπονήσεων. Θα αιτηθώ να ξεκινήσουμε εφόσον δοθούν και τα εχέγγυα για τα τεστ! Ελπίζω να βγει κάτι θετικό από αυτήν την συνάντηση!»

Mikriliga.com

Related posts

ΕΠΟ: Τηλεδιάσκεψη με ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής

admin

Στο γήπεδο Μαχαιράδου πάει το ματς με τον ΑΟ Τρίκαλα η Ζάκυνθος

admin

Γ’ Εθνική: Προκύπτει θέμα και με τους παίκτες μετά το lockdown

admin