Trikalascore

Γ’ Εθνική: Τότε αναμένεται να διεξαχθεί το Ατρόμητος Παλαμά-ΑΟ Τρίκαλα και τα άλλα εξ’αναβολής

Η κακοκαιρία Bora προκάλεσε αναβολές αγώνων στη Γ’ Εθνική και πλέον η ΕΠΟ καλείται να διαχειριστεί το καλεντάρι της καθώς δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Για αύριο Τετάρτη (4/12) έχουν οριστεί τα οκτώ ματς του 1ου ομίλου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Για τα παιχνίδια του 2ου ομίλου Ατρόμητος Παλαμά-ΑΟ Τρίκαλα, Πιερικός-Ερμής Αμυνταίου που αναβλήθηκαν, η επιτροπή πρωταθλημάτων αναμένει την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής για να ξεκαθαριστεί εάν θα γίνουν στις 18/12.

Το ίδιο ισχύει και για τον 3ο όμιλο και το ματς Απόλλων Ευπαλίου-Παναιγιάλειος για την 11η αγωνιστική, ενώ τα παιχνίδια ΑΣ Ρόδος-Πανναυπλιακός Ηρακλής, ΑΕΡ Αφάντου-ΠΑΣ Κόρινθος έχουν οριστεί στις 18/12.

Ωστόσο, για τα δύο τελευταία υπάρχει η παράμετρος του αεροδρομίου της Ρόδου που μετά τις 10/12 αναμένονται εργασίες και η ΕΠΟ θα περιμένει να δει πότε θα μπορέσουν οι ομάδες να κλείσουν εισιτήρια.

Mikriliga.com

Related posts

Ακόμη μια διάκριση για την ομάδα ρομπιτικής AKETH PIRATES του Αναπτυξιακού Κέντρου Θεσσαλίας

admin

Επιλέξτε τη διατροφή με φρέσκα ψάρια από τον “Κλάντζο” πριν τις…καταχρήσεις των Χριστουγέννων(PICS)

admin

Επίσκεψη ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ στην εταιρία ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΦΑΛΤΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΕΥΘΥΜΙΟΣ(PICS)

admin