Trikalascore

‘Εβγαλε νέα διοίκηση και περιμένει την ΕΠΟ ο Α.Ο Σελλάνων!

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο Προάστιο μετά την απόφαση της ΕΠΟ να μην συμπεριλάβει τον ΑΟ Σελλάνων στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην επανέρξη της Γ’ Εθνικής.

Με γρήγορες κινήσεις οι παράγοντες της περιοχής, προχώρησαν σε Έκτακτη ΓΣ από το οποίο προέκυψε νέο Διοικητικό Συμβούλιο με Πρόεδρο τον γηγενή επιχειρηματία Γιώργο Κουβαρά.

Οι ιθύνοντες του ΑΟΣ ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες της ΕΠΟ και πλέον αναμένουν την απάντηση της διοργανώτριας.

Αν αυτή είναι θετική τότε θα περιμένουν να οριστεί σε άλλη ημερομηνία το ματς με την Φήκη που ήταν προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή (11/4).

Παράλληλα οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μπουρνάκα, ενώ έχουν γίνει και οκτώ μεταγραφές.

Karditsasport.gr

Related posts

Αποτελέσματα-βαθμολογία Γ’ Εθνικής(3ος όμιλος)

admin

Κοντά σε Πανελευσινιακο ο Μαγγος

admin

Παντζιαράς: “Δίκαιη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει εξαιρετικά τον τελευταίο καιρό(VIDEO)

admin