Trikalascore

‘Ετσι αποφεύχθηκε η οδυνηρή αλλαγή ΑΦΜ για τον ΑΟ Τρίκαλα

Τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή γενική συνέλευση του ΑΟ Τρίκαλα στο μουσείο Τσιτσάνη είναι γεγονός ότι χαροποίησαν όσους ήταν παρόντες, αλλά και όσους ενημερώθηκαν για τα όσα ειπώθηκαν.

Και φυσικά εφόσον ο Ερασιτέχνης τη Δευτέρα ανακοινώσει τη Δευτέρα ότι κατεβάζει κανονικά την ομάδα στη Γ’ Εθνική , τα μέλη του είναι αξιέπαινα που βγαίνουν μπροστά, κάνοντας αυτό που ζητούσε όλη η πόλη και παρά τις όποιες οικονομικές δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν στην πορεία.

Ωστόσο, όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρξε πολύ έντονο παρασκήνιο υποκινούμενο από συγκεκριμένα κέντρα και ανθρώπους που θα τους βόλευε η ομάδα να αλλάξει ΑΦΜ και να μην παραμείνει στην υπάρχουσα μορφή της, γιατί είναι αλήθεια ότι υπήρχαν και αυτοί, οι ευτυχώς πολύ λίγοι.

Εδώ και μέρες διαδιδόταν εντέχνως ότι τα χρέη του ΑΟ Τρίκαλα δεν είναι διαχειρίσιμα και φτάνουν τα 500-600 χιλιάρικα , ίσως και το ένα μύριο.

Το παραπάνω γεγονός μας ανάγκασε να κάνουμε ρεπορτάζ και να ψάξουμε λίγο το θέμα και θεωρούμε ότι με όσα γράψαμε βοηθήσαμε ώστε ο κόσμος να αντιληφθεί ότι τα χρέη της ομάδας ναι μεν υπάρχουν, αλλά είναι διαχειρίσιμα.

Και να υπάρξουν οι ανάλογες αντιδράσεις προκειμένου η ομάδα να μη χάσει την ταυτότητά της.

Κάποιοι άσχετοι μας άσκησαν κριτική που συνομιλήσαμε με τον απερχόμενο πρόεδρο του ΑΟΤ Ηλία Αιβάζογλου, αλλά προφανώς δε γνωρίζουν ότι στη δημοσιογραφία είναι υποχρεωτικό να ακούγονται όλες οι απόψεις. Και ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση η άποψη του ανθρώπου που γνωρίζει όσο κανένας την οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Από την άλλη, η επικοινωνία μας με γνωστό και έγκριτο λογιστή της πόλης, μας βοήθησε ώστε να αντιληφθούμε ότι αυτά τα χρέη, τα οποία ανέφερε χθες ο Κώστας Παρδάλης ναι μεν υπάρχουν, αλλά όταν η ομάδα ξαναγίνει ΠΑΕ, με το ΑΦΜ του νέου μεγαλομετόχου ισχύουν στο 50% και όχι εξ’ ολοκλήρου.

Οπότε, πλέον ο κάθε ένας μπορεί να υπολογίσει τα ποσά και να καταλάβει τι χρέη έχει αυτή τη στιγμή ο ΑΟ Τρίκαλα και θα κληθεί να πληρώσει ο επόμενος επενδυτής του, όταν με το καλό φέρει την ομάδα ξανά εκεί που πρέπει και εκεί που θέλουμε όλοι να τη δούμε.

Παράλληλα νιώθουμε χαρά που συμβάλλαμε ώστε ο ΑΟ Τρίκαλα να παραμείνει ζωντανός και να μη χάσει την ταυτότητά του, χαλώντας τα σχέδια όσων καλόβλεπαν το να πάμε για τρίτη φορά σε αλλαγή ΑΦΜ.

Οι δύο κύκλοι έμειναν ζωντανοί και πλέον αυτό που προέχει είναι η πόλη να στηρίξει τη νέα προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Leave your vote

Related posts

5 νέες μολύνσεις στα Τρίκαλα, 1.553 σε όλη τη χώρα

admin

Tα αποτελέσματα της Β’ Ερασιτεχνικής

admin

Μοναδικά, φρεσκότατα ψάρια και μεγάλη ποικιλία Σαρακοστιανών στο Ιχθυοπωλείο “Κλάντζος”(PICS)

admin

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.