Trikalascore

‘Ετοιμος να ολοκληρώσει το “μπαμ” της χρονιάς με Γιάννη Σκόνδρα ο ΠΟ Φήκης

Μία μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση σε ολόκληρη τη φίλαθλη Ελλάδα ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο ΠΟ Φήκης.

Οι κόκκινοι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον πολύπειρο και ιδιαίτερα ποιοτικο αμυντικό Γιάννη Σκόνδρα και είναι θέμα χρόνου η ανακοινωση της μεταγραφής από τους κόκκινους.

Ο Σκόνδρας, έχει αγωνιστεί σε ομάδες Σούπερλιγκ όπως ο ΠΑΟΚ και η Λαμία, αλλά και στο εξωτερικό σε ομάδες πρώτης κατηγορίας Βουλγαρίας και Σκωτίας.

Είναι 32 ετών και για τη Γ’ Εθνική αποτελεί μία υπερπολυτέλεια, ενώ για την απόκτηση του κινήθηκε και ο ΑΟ Τρίκαλα, ωστόσο ο έμπειρος αμυντικός επέλεξε τη Φήκη, όπου αγωνίζεται και ο αδερφός του Νίκος.

Ο Γιάννης Σκόνδρας έχει μετακομισει μόνιμα στα Τρίκαλα όπου διαμένει με την οικογένειά του και αυτός ήταν και ένας βασικός λόγος προκειμένου να αγωνιστεί σε ομάδα της περιοχής.

Αναμφίβολα μία βόμβα μεγατόνων για τον ΠΟ Φήκης!!!

Related posts

Τα αποτελέσματα της Β’ Ερασιτεχνικής(2ος όμιλος)

admin

Γιορτινό κλίμα πριν την αυριανή προπόνηση στο στάδιο

admin

Super League2: Νέα “αγκάθια” για την έναρξη του πρωταθλήματος

admin