Trikalascore

‘Ερχονται στα Τρίκαλα τα δύο τρόπαια της νταμπλούχου ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κατέκτησε φέτος το νταμπλ, έπειτα από 45 ολόκληρα χρόνια και οι φιλοι της σε όλη την Ελλάδα έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν τη συγκεκριμένη επιτυχία.

Μάλιστα, τα δύο τρόπαια του πρωταθλητή και του κυπελλούχου, θα περιοδεύσουν το επόμενο διάστημα σε αρκετά σημεία της χώρας και δε θα μπορούσαν να μην έρθουν και στα Τρίκαλα όπου το κιτρινόμαυρο στοιχείο είναι πολύ έντονο.

Μέσω ανάρτησης ο Στέφανος Πιάζας, γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του, ανακοίνωσε ότι τα τρόπαια θα βρίσκονται την Τρίτη στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα μείνουν εκεί για μία ή δύο ημέρες προκειμένου όσος κόσμος θέλει να πάει και να φωτογραφηθεί μαζί τους, σε μία μικρή γιορτή για τους ΑΕΚτζήδες.

Περισσότερα αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες από τη δημοτική αρχή.

Related posts

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Τρικάλων για συμμετοχή στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)

admin

Εκλογές ενώσεων: Τι ισχύει με τα σωματεία που δεν είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της ΓΓΑ

admin

Αυτά τα Χριστούγεννα απολαύστε λαχταριστά γλυκά από το κατάστημα “Τάτσιος”(PICS)

admin