Trikalascore

‘Ερχεται με Σαμπρίνα και άλλα δυνατά ονόματα ο χορός “φωτιά” του Ηρακλή Ζάρκου

Η ετήσια χοροεσπερίδα του Ηρακλή Ζάρκου θα πραγματοποιηθεί φέτος την Παρασκευή 30 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού και υπόσχεται να βάλει γκολ στη διασκέδαση.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η δυνατή ορχήστρα που “επιστρατεύουν” οι διοργανωτές για την εκδήλωσή τους, με πρώτη και καλύτερη την εντυπωσιακή Σαμπρίνα, μία τραγουδίστρια που εδώ και δεκαετίες έχει αφήσει το στίγμα της στην καλλιτεχνική ζωή της χώρας.

Η Σαμπρίνα αναμένεται να εκτινάξει στα ύψη το θερμόμετρο της διασκέδασης, με τις κορυφαίες επιτυχίες της να ξεσηκώνουν τον κόσμο.

Τη Σαμπρίνα θα πλαισιώσουν και άλλοι δυνατοί καλλιτέχνες, όπως ο Μιχάλης Παπαματθαίου και η Νικόλ Καψάλη.

‘Οπως συμβαίνει άλλωστε κάθε φορά τα τελευταία χρόνια, ο χορός του Ηρακλή Ζάρκου, αποτελεί κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός για την περιοχή και είναι σίγουρο ότι και φέτος θα έχει τεράστια επιτυχία.

‘Ηδη οι διοργανωτές έχουν καταγράψει μεγάλο αριθμό κρατήσεων. Για να κάνετε και εσείς την κράτησή σας επικοινωνήστε με τα: 6942204718 και 6948256020.

Related posts

Αναμένεται το νέο πρόγραμμα voucher για 150.000 εργαζόμενους από το ΑΚΕΘ

admin

‘Αλλες έξι μεταγραφές ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στα Αμπελάκια

admin

VIDEO με τα Highlights από το φιλικό ΑΕ Τρικάλων-Βράχος Καστρακίου

admin