Trikalascore

Επίσκεψη Μαντζανά, Ερασιτέχνη στη Σωτήρα

Το μεσημέρι της Παρασκευής στην κορύφωσης έφτασε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Τρίκαλα ενόψει του αγώνα της Κυριακής στην Ελευσίνα με τον Πανελευσιανιακό.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δούλεψε με τους παίκτες του στο θέμα τακτικής, ενώ ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού και ο Αγκαράϊ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

Ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη της προπόνησης στο αθλητικό κέντρο του ΑΟΤ στην Σωτήρα βρέθηκε ο πρόεδρος του ΑΟΤ Κώστας Παρδάλης, μαζί με τα μέλη της διοίκησης Γ. Παναγιώτου, Γ. Ηλιάδη, Θ. Τρικαλιώτη και τον Παναγιώτη Μαντζανά και μίλησαν με στους παίκτες. Επί της ουσίας τους ζήτησαν να δείξουν την πραγματική τους αξία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος που ξεκινά την Κυριακή.

Related posts

Μεταγραφή στον ‘Αγιο Νικόλαο για τον Τρικαλινό Περικλή Μηνά

admin

Μέγας Χορηγός του ΑΟΤ η NOS INSURANCE SERVICES

admin

Πάντα διψήφια τα κρούσματα στα Τρίκαλα-2.170 σε όλη τη χώρα

admin