Trikalascore

Επίσημο: Σέντρα 31/10 στη Super League 2

Οι εκπρόσωποι της Super League 2 συναντήθηκαν εκ νέου με τον Λευτέρη Αυγενάκη το μεσημέρι της Τρίτης (19/10) και το βράδυ της ίδιας μέρας είχαν Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στο ΔΣ αποφασίστηκε να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 31 Οκτωβρίου ενώ θα συνεχιστούν οι επαφές με την ΕΡΤ, με την SL2 να στέλνει αντιπρόταση (η πρόταση της Δημόσιας Τηλεόρασης ήταν στα 4,3) με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια. Μάλιστα, στη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Super League 2 ο Υφυπουργός Αθλητισμού έδειξε συγκαταβατικός για να βρεθεί λύση στο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της SL2:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, μετά τη συνεδρίασή του που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Να σταλεί επιστολή στην ΕΡΤ Α.Ε όπου θα επαναδιαπραγματεύεται τους όρους της συνεργασίας των δυο πλευρών .

2) Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της SL2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 στις 31 Οκτωβρίου».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalascore οι 4 ομάδες Β’ του Big-4 για να διευκολύνουν την κατάσταση τόνισαν ότι δέχονται να μη λάβουν καθόλου χρήματα από τα τηλεοπτικά και τα χρήματα αυτά να μοιραστούν στις υπόλοιπες ομάδες.

Related posts

Θετικά τα 17 από τα 240 rapid test που έγιναν δωρεάν στα Τρίκαλα

admin

Δηλώθηκε στη Β’ Ερασιτεχνική η ΑΕΚ Σαραγίων, αγωνία μέχρι τέλους για την Αγία Μονή

admin

Απέκτησε και το νεαρό πορτιέρο Φιρινίδη ο ΑΟ Τρίκαλα

admin