Trikalascore

Eπικράτησε της ΑΕΤ η Κρύα Βρύση(PICS)

Η Κρύα Βρύση κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε με 4-1 την ΑΕΤ Κηπακίου στο γήπεδο της Διάβας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, είχε φάσεις, ένταση σε ορισμένες στιγμές κι αρκετά τέρματα.

Πρόσωπο του αγώνα ο Χρήστος Κοντοτόλης ο οποίος σημείωσε 3 τέρματα για την ομάδα του την Κρύα Βρύση δείχνοντας ότι αποτελεί επιθετικό ολκής.

Το σκορ άνοιξε για την Κρύα Βρύση ο Κοντοτόλης στο 9′, ενώ η ΑΕΤ αντέδρασε και ισοφάρισε στο 18′ με τον Τσιόβολο.

Το 1-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται στον διαιτητή για μία περίπτωση πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος η Κρύα Βρύση ανέβασε την απόδοσή της και στο 54′ με τον Κοντοτόλη προηγήθηκε 2-1.

Στο 70′ και πάλι ο Κοντοτόλης με ωραία προσπάθεια σημείωσε το 3-1, ενώ το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 88′ από τον Σωτήρη Ράτζα.

Διαιτητής ήταν ο Μ. Μανασής με βοηθούς τους Μαρκόπουλο και Αβραάμ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ (Γ. Ράτζας): Μαλακασιώτης, Σιούτας, Μπαρμπαρούσης, Π. Τάτσιος (46′ Δ. Ράτζας), Κ. Παππάς, Ούτος (80′ Κηρύκος), Σ. Ράτζας, Μ. Τάτσιος (46′ Παπαγεωργίου), Σ. Ντίνος, Βάλλας, Κοντοτόλης (80′ Α. Μπαούτης).

ΑΕΤ (Φ. Στάμος): Παπαγεωργίου, π. Τσιόβολος, Νταλάσης, Πάπος, Παππάς, Μπαμπούρης, Πίρε, Α. Τσιόβολος, Α.Π. Τσιόβολος, Ζαφειρόπουλος, Ραπτόπουλος.

Sportskalampaka.gr

                   

Related posts

Kαλά τα νέα για τον Παναγιώτη Καλαμάρα που βγήκε από το νοσοκομείο

admin

Tίτλοι τέλους στη διαιτητική διαδρομή για το Νίκο Χλωρό

admin

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Τριαντόπουλο και τα Επιμελητήρια της Θεσσαλίας για την Κρατική Αρωγή – Έχουν καταβληθεί 205 εκατ. ευρώ

admin