Trikalascore

‘Εκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Π.Ο Παλαιομονάστηρου(PICS)

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Παλαιομονάστηρου, πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο κατάστημα “παραδοσιακό Αναγνώστου”.

Εκεί, έδωσε το παρόν σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Viral κόουτς Γιώργος Παπαδόπουλος και φυσικά η διοίκηση της ομάδας προεξάρχοντος του προέδρου, Αποστόλη Μπουτζιώλη.

Την ΕΠΣ Τρικάλων εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Θανάσης Μπουτζιώλης,  ο οποίος έκοψε και τη Βασιλόπιτα, ο αρχιδιαιτητής Χρήστος Κούγκουλος και το μέλος και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πύλης Μάκης Παπαγεωργίου.

Η φετινή θετική παρουσία της ομάδας έχει φέρει χαμόγελα σε όλους και για το λόγο αυτό το κλίμα ήταν ευχάριστο με τα πειράγματα μεταξύ των παικτών να δίνουν και να παίρνουν.

Τυχερός της βραδιάς ο ποδοσφαιριστής Νίκος Ζαίμι που βρήκε το φλουρί της Βασιλόπιτας, το οποίο αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό 50 ευρώ.

Related posts

Εκτεταμένες ζημιές στο γήπεδο Αγίου Βησσαρίωνα, καταστράφηκε ο μαντρότοιχος, έκκληση για βοήθεια από τον Κεραυνό Ροπωτού

admin

Eποχή Αμανατίδη και επίσημα στον Ηρακλή

admin

Ο ΑΠΣ Τρίκαλα και τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ «Πάλεψαν για την υγεία»: Αιμοδοσία

admin