Trikalascore

Έκοψαν τη Βασιλόπιτα τους και διασκέδασαν στα Μεζεδοκαμωματα οι δάσκαλοι του 11ου Δημοτικού Τρικάλων (PICS)

Μια ακόμη όμορφη εκδήλωση φιλοξενήθηκε την Τρίτη στο αγαπημένο ταβερνειο “τα Μεζεδοκαμωματα ” στα παλιά Μαναβικα.

Ο λόγος για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των δασκάλων του 11ου δημοτικού σχολείου Τρικάλων.

Οι εκπαιδευτικοι πέρασαν μερικές ανέμελες ώρες ξεγνοιασιάς και διασκέδασαν απολαμβάνοντας την εκλεκτή κουζίνα του μαγαζιού με ποικιλίες κρατικών μεζέδες και άφθονο κρασάκι.

Ο Παναγιώτης Κορομπλης και οι συνεργάτες του έβαλαν για ακόμη μία φορά τα δυνατά τους προκειμένου οι δάσκαλοι να μείνουν απόλυτα ικανοποιημενοι από την όλη περιποίηση.

Οι κοπες πίτας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στα Μεζεδοκαμωματα,  το μαγαζί που αποτελεί κορυφαία επιλογή για την πραγματοποίηση κάθε είδους εκδηλώσεων.

Related posts

Το πλήρες πρόγραμμα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

admin

Παραιτήθηκε το ΔΣ του ΑΟ Τρίκαλα-Ανοιχτή συγκέντρωση τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Μουσείο Τσιτσάνη

admin

Πέρασε από το Καναλάκι και παίζει με Σοφάδες στα πλέι οφ ο μπασκετικός ΑΟΤ

admin