Trikalascore

‘Εκλεισαν δύο Τρικαλινά παιδιά οι ‘Ικαροι(PICS)

Δύο ακόμη μεταγραφές ολοκλήρωσε η ομάδα μπάσκετ των Ικάρων, αποκτώντας δύο Τρικαλινούς καλαθοσφαιριστές νεαρής ηλικίας, αλλά με όλες τις δυνατότητες να βοηθήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο πρώτος είναι ο Αχιλλέας Λάμπας, που αγωνίζεται ως small forward, με προηγούμενη ομάδα τον ‘Εσπερο Λαμίας και έχοντας παραστάσεις από τη Β’ Εθνική κατηγορία.

Ο δεύτερος είναι ο επίσης νεαρός Στέλιος Γιαννούλης, ένα παιδί που πέρυσι έπαιξε στην Αγγλία όπου και βρισκόταν, έχοντας αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες μεταξύ των οποίων και τα Trikala B.C στη Basket League.

Η μεταγραφική ενίσχυση των  ‘Ικάρων σίγουρα δε θα σταματήσει εδώ καθώς η διοίκηση του συλλόγου ετοιμάζει τις επόμενες ημέρες και άλλες “εκπλήξεις”.

Related posts

Στο επίκεντρο οι αποζημιώσεις των πληγεισών επιχειρήσεων – Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Τρικάλων

admin

Δ. Παπαστεργίου: «Η συμμετοχή της Ελλάδας στο έργο υπερυπολογιστών Alice Recoque την τοποθετεί στην πρώτη γραμμή των παγκόσμιων εξελίξεων της Τεχνητής Νοημοσύνης»

admin

Καλιτζάκης: “Καμία συνεργασία με άλλη ακαδημία”

admin