Trikalascore

‘Εκανε την “έκπληξη” με Κυπαρίσση για την τεχνική του ηγεσία ο Διγενής Νεοχωρίου

Στο πρόσωπο του Παναγιώτη Κυπαρίσση βρήκε ο Διγενής Νεοχωρίου το νέο τεχνικό του, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Πρόκειται για ένα όνομα έκπληξη, το οποίο δεν είχε ακουστεί καθόλου τις προηγούμενες ημέρες και το οποίο ο Χρήστος Σακελλαρίου, που ασχολήθηκε ως επί το πλείστον με το θέμα αυτό, κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά από πολλές συζητήσεις με προπονητές η ομάδα μας βρήκε τον προπονητή που θα είναι στην ομάδα μας τον ΔΙΓΕΝΗ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ για την περίοδο 2026-27 και είναι ο Κυπαρίσσης Παναγιώτης ο οποίος έχει δίπλωμα προπονητού ΟΥΕΦΑ Α .εχει παίξει σε πάρα πολλές ομάδες Β κ Γ εθνικής κ φέτος ήταν προπονητής κάποιο διάστημα στον Πιερικό .Το σημαντικό είναι ότι θα μείνει στην Οιχαλια κ θα έχει κ κάποιο λόγο στις ακαδημίες του ΔΙΓΕΝΗ …Από αύριο ξεκινάει ο σχεδιασμός της ομαδος για παίκτες οι οποίοι ήταν στο ρόστερ της ομαδος και για παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα σκοπός της διοίκησης είναι η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία κ όλοι αυτοί οι παίκτες κ οι προπονητές να πληρωθούν όλη τη χρονιά με αυτά που θα συμφωνήσουν …!

Related posts

Συνεργασία της ΑΕΦΑ με την Ακαδημία ΑΟ Τρίκαλα και υπεύθυνο το Γιάννη Καλιτζάκη

admin

Ξεκινούν και πάλι τα πρωταθλήματα μπάσκετ

admin

Παράθυρο επανέναρξης προπονήσεων στη SL2

admin