Trikalascore

Eισήγηση των εμπειρογνωμόνων για αύξηση της πληρότητας των γηπέδων στο 50%

Για την παράταση ή μη των μέτρων κατά της διασποράς κορονοϊού που θα βρίσκονται σε ισχύ μέχρι και τις 06:00 πμ της 31ης Ιανουαρίου συνεδριάζει η αρμόδια επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας.

Ανάμεσα σε αυτά που θα συζητηθούν είναι η αύξηση της πληρότητας των γηπέδων και το ποσοστό αυτής που αυτές τις μέρες είναι στο 10% ή έως 1.000 φιλάθλους σε κάθε αθλητικό χώρο ανοικτό ή κλειστό, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το NEWS 24/7.

Η επιτροπή σκέφτεται να προτείνει την αύξηση κατά 40 με 50% στα γήπεδα. Κάτι το οποίο θα βοηθήσει τις ομάδες οι οποίες άλλωστε είχαν ζητήσει από τον Υπουργό Υγείας σε σύσκεψη που είχαν πριν από δύο εβδομάδες να μπορούν να εξυπηρετούν τους κατόχους των διαρκείας τους.

Related posts

Τέσσερα νέα μέτρα Σκρέκα φέρνουν μειώσεις των τιμών σε 3.000 προϊόντα στα σούπερ μάρκετ

admin

Επιστρέφουν από Τετάρτη οι παίκτες του Α.Ο Τρίκαλα, στην τελική ευθεία για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις

admin

Κ. Μαύρος (Eκ μέρους του ομίλου ΔΕΗ): Από νέο εκκίνησης οι ΑΠΕ το 2025

admin