Trikalascore

“Ευχαριστώ” του Τσιόβολου σε “Καπηλειό” και “Geogreen”

Στα πλαίσια της συμμετοχής του στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Ελληνορωμαικής πάλης , ο Τρικαλινός παγκόσμιος πρωταθλητής Τόλης Τσιόβολος έσπευσε να ευχαριστήσει δημόσια δύο επιχειρήσεις που στηρίζουν τη δύσκολη προσπάθειά του, σε καιρούς χαλεπούς οικονομικά.

Ο λόγος για την επιχείρηση ανακυκλώσιμων πηγών ενέργειας Geogreen και τον υπεύθυνο αυτής Παναγιώτη Γεωργούλα, καθώς και την ταβέρνα το Καπηλειό και τον ιδιοκτήτη της Παναγιώτη Τασιόπουλο.

Σίγουρα η συμβολή των δύο αυτών ανθρώπων είναι καθοριστική για έναν Παγκόσμιο πρωταθλητή που κάνει τα Τρίκαλα να φαίνονται σε όλο τον πλανήτη.

Related posts

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

admin

Κ16: Ο Πύργος πήρε τον αμφίρροπο ημιτελικό με το Δενδροχώρι(PICS)

admin

Kαλή Ανάσταση και καλό Πάσχα από το αγαπημένο “Λαδοφάναρο” στα Παλιά Μανάβικα, απολαύστε το μοναδικό νηστίσιμο μενού της Μεγάλης Εβδομάδας(PICS)

admin