Trikalascore

Δυναμώνει ο Κεφαλοβρυσιακός με μεταγραφικό “καρέ”

Μετά την απόκτηση των Μπαλάφα, Ζώη, ο Κεφαλοβρυσιακός πραγματοποίησε σήμερα άλλο ένα καρέ μεταγραφών, με τις οποίες ενισχύει περαιτέρω το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το συγκρότημα του Γιάννη Κέφου απέκτησε παίκτες, τους οποίους ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει αρκετά καλά από τη θητεία του σε Ταξιάρχες και Ριζαριό.

Ο λόγος για τους Βαγγέλη Κουτελίδα, Γιάννη Τσάτσο και Γιάννη Τσιώλη, που τα προηγούμενα χρόνια έπαιαξαν σε ΑΟ Ταξιαρχών και Γίγα Ριζαριου, ενώ αποκτήθηκε και ο Λεωνίδας Τζίντζιος, ένας ακόμη ικανός ποδοσφαιριστής για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Είναι βέβαιο ότι η ομάδα του Κεφαλοβρυσιακού θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, θέλοντας να μπορέσει και φέτος να σταθεί με αξιώσεις στην πρώτη κατηγορία.

 

 

Related posts

Δυνατή προσθήκη στα διοικητικά των Αμπελακίων

admin

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ LIVE STREAMING AΠΟ ΤΟ TRIKALASCORE TO NTEΡΜΠΙ ΤΗΣ Β’ ΕΠΣΤ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΡΟΠΩΤΟΥ-ΔΟΞΑ ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΣ

admin

Οι τιμές των εισιτηρίων για το ΑΟ Τρίκαλα-‘Αρης Φιλιατών

admin