Trikalascore

Δήμητρα/Απόλλων:Ένα διήμερο με πολλές πολλές εμπειρίες στον Ολυμπιακό!!(PICS)

Το Σάββατο 4/3 η ομάδα μας ταξίδεψε στον Πειραιά με 50 αθλητές (Κ16-Κ14-Κ13). Η αποστολή έμεινε στο ξενοδοχείο Emantina όπου δειπνήσαμε και ξεκουραστήκαμε για να είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη μέρα. Η Κυριακή ξημέρωσε και όλοι μας ανυπομονούσαμε για τα μεγάλα παιχνίδια με τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Τα παιχνίδια έλαβαν μέρος στο γήπεδο Ειρήνης και Φιλίας το οποίο είναι το γήπεδο που φιλοξενεί τα παιχνίδια της ΕΠΣ Πειραιά , οπότε , όπως θα έπρεπε να είναι παντού , μιλάμε για ένα εξαιρετικό γήπεδο με θέα το Γ. Καραισκάκης. Η αρχή έγινε με την Κ16 η οποία αποτελούταν κυρίως από παιδιά της Κ15 και το αναφέρουμε αυτό γιατί τα παιδιά έπαιξαν με την αντίστοιχη Κ15 του Ολυμπιακού και έπαιξαν ποδόσφαιρο πολύ πολύ υψηλού επιπέδου κάτι που αναγνώρισαν οι αντίπαλοι αθλητές και προπονητές . Η συνέχεια έγινε με την Κ14 που αγωνίστηκε με την Κ13 του Ολυμπιακού και ήταν , όπως συνηθίζει , εξαιρετική! όμορφο ποδόσφαιρο , δυνατές μονομαχίες και κάθε στιγμή 22 ποδοσφαιριστές που ήξερα τι ήθελαν μέσα στο γήπεδο. Η αγωνιστική μέρα έκλεισε με την Κ13 η οποία αγωνίστηκε με την Κ12 του Ολυμπιακού , τα παιδιά έπαιξαν πρώτη φορά παιχνίδι τέτοιου επιπέδου και σίγουρα απέσπασαν εμπειρίες υπερ-πολύτιμες για το μέλλον . Σε γενικές γραμμές δε χόρταινες να βλέπεις όλα αυτά τα παιδιά να παίζουν , με στόχο , με αγωνιστικές αξίες , με περίτεχνες ενέργειες και πολλή ποιότητα σίγουρα χαρήκαμε ποδόσφαιρο όλοι όσοι είδαμε αυτά τα παιχνίδια. Τα μεγαλύτερα διαπιστευτήρια για μας ήταν τα ειλικρινή συγχαρητήρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού για το επίπεδο των τμημάτων (αγωνιστικό και συμπεριφοράς) και για το ποδόσφαιρο που προσπαθούν να παίξουν. Φύγαμε από το γηπεδάκι γεμάτοι καινούριες εμπειρίες και πήραμε το δρόμο για το Γ. Καραισκάκης όπου σε ένα όμορφο Κυριακάτικο μεσημέρι κόσμος άρχισε να συρρέει από νωρίς. Ολυμπιακοί και μη εντυπωσιάστηκαν από το επιβλητικό γήπεδο εξωτερικά και ακόμα περισσότερο όταν πήραμε τις θέσεις μας για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ του Ολυμπιακού και του Λεβαδειακού ως προσκεκλημένοι της ΠΑΕ! Αποδειχτήκαμε γουρλήδες καθώς ο Ολυμπιακός πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη του ως τώρα στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας 6 γκολ και χαρίζοντας πολύ θέαμα σε όλα τα παιδιά αλλά και τους υπόλοιπους θεατές.
Αφήνοντας πίσω μας και το Γ. Καραισκάκης μπήκαμε στο λεωφορείο της επιστροφής όπου η εκδρομή δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα καθώς περίμενε τα παιδιά ακόμα μία μεγάλη έκπληξη . Ο Κ. Φορτούνης ήρθε στο λεωφορείο της αποστολής (!!) συνομίλησε με τα παιδιά , έβγαλε φωτογραφίες και αποθεώθηκε. Μετά από πολλές πολλές φωτογραφίες ο Κώστας συνομίλησε και με τους προπονητές και υπεύθυνους της ακαδημίας Γιαγιάκο – Γκαραγκάνη!
Πιο πλήρεις από ποτέ και με πολλές εμπειρίες στους σάκους μας πήραμε τον δρόμο της επιστροφής για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά για να γίνουμε όσο καλύτεροι μπορούμε!
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους για ακόμη μία φορά και ειδικά σε μέρες που η συναισθηματική κατάσταση όλων σίγουρα δεν ήταν για ταξίδια . Ευχαριστούμε επίσης και τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή και διακριτικά βοήθησαν στην ομαλή διεκπεραίωση της εκδρομής.

Related posts

Trikala Basket:Αποχαιρετούν τις “παλιοσειρές” και καλωσορίζουν το νέο “αίμα”

admin

‘Εκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Κεραυνός Ροπωτού(PICS)

admin

Ρεύμα: Σε ποιους επιστρέφονται έως και 600 ευρώ – Όλα τα νέα μέτρα κατά της ενεργειακής ακρίβειας(VIDEO)

admin