Trikalascore

Δήμητρα/Απόλλων: Ολοκληρώθηκε η μεταβατική περίοδος

Στο τέλος της έφτασε η μεταβατική περίοδος 2022-2023 με τη συμμετοχή 38 αθλητών και αθλητριών. Στόχος ήταν η ανάπτυξη όλων των στοιχείων της φυσικής κατάστασης μέσα από επιστημονικά προγραμματισμένες και στοχευμένες προπονητικές μονάδες που τελικά θα έκαναν τους μικρούς καλύτερους αθλητές και κατ επέκταση καλύτερους ποδοσφαιριστές. Οι αθλητές/τριες πέρασαν από field tests στην αρχή και στο τέλος για να διαπιστώσουμε την πρόοδο η μη. Τα αποτελέσματα , μας άφησαν άφωνους ! Αύξηση ευλυγισίας κατά μέσο όρο 5 εκατοστά (sit and reach) , κάθετο άλμα 4 εκατοστά – ταχύτητα στα 5μ 0,28’’ ταχύτερα – 20μ 0,32’’ ταχύτερα – ευκινησία 0,31’’ ταχύτερα – και 1,5 lvl πάνω στο yo yo test (τεστ αντοχής ).
Έτσι λοιπόν κλείσαμε πολύ δυνατά την χρόνια και αφού ξεκουραστούμε είμαστε πανέτοιμοι να μπούμε πιο δυνατοί από ποτε στην καινούργια χρονια!
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και στους προπονητές μας Γκαραγκανη Γιώργο και Μανώλη Ντίνε που σχεδίασαν και εκπόνησαν τις προπονήσεις.

Related posts

Ρύθμισε τις πολεοδομικές εκκρεμότητες, άνοιξε το δρόμο για το Αστυνομικό Μέγαρο Τρικάλων ο Κώστας Σκρέκας

admin

Πάνω από 400 σήμερα τα κρούσματα στα Τρίκαλα

admin

Οι λόγοι για τους οποίους ο Α.Ο Τρίκαλα παραμένει το ακλόνητο φαβορί για την παραμονή

admin