Trikalascore

Δηλώθηκε στη Β’ Ερασιτεχνική η ΑΕΚ Σαραγίων, αγωνία μέχρι τέλους για την Αγία Μονή

Ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία των δηλώσεων συμμετοχής των Ερασιτεχνικών σωματείων του νομού στα πρωταθλήματα και το κύπελλο της ΕΠΣΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalascore η ΑΕΚ Σαραγίων δηλώθηκε στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΤ και όχι στην Α’ όπου ανήκε κανονικά.

Παράλληλα, αγωνία υπάρχει για το τι θα κάνει η Αγία Μονή και αν τελικώς θα κατέλθει κανονικά στην πρώτη κατηγορία.

Οι ιθύνοντες της ομάδας το παλεύουν μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να καταφέρουν να δηλώσουν την ομάδα και εκείνη να παίξει κανονικά στην Α’ Ερασιτεχνική, όπου ανήκει βάσει της ανόδου που πήρε στο περσινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΤ.

Οπότε με την ολοκλήρωση της προθεσμίας δηλώσεων συμμετοχής θα ξέρουμε αν η Α’ Ερασιτεχνική θα έχει τη νέα σεζόν 16 ή 17 ομάδες.

Related posts

‘Ολα για την πρόκριση ο ΑΟ Τρίκαλα

admin

Οριακό παιχνίδι δίχως αύριο κόντρα στη Λαμία

admin

Αναστολή νόμου για τα ερασιτεχνικά σωματεία θα ζητήσει η ΕΠΟ

admin