Trikalascore

Διγενής Νεοχωρίου:Ο Κουτσόπουλος δεν σταματά ποτέ!

Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας έσπασε ρεκορ.!
Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος έγινε την Κυριακή ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής, που ξεκινά σε αγώνα Γ’ Εθνικής.
Σε ηλικία 44 ετών, 6 μηνών και 25 ημερών ο τερματοφύλακας του Διγενή Νεοχωρίου έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής, που ξεκινά σε ενδεκάδα αγώνα Γ’ Εθνικής. Αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕ Λευκίμμης και κράτησε το “μηδ΄έν.!!
. Ο Κουτσόπουλος έκανε ντεμπούτο στην Α’ Εθνική πριν από 25 και πλέον χρόνια, ενώ στον αγώνα της Κυριακής είχε συμπαίκτη νεότερό του κατά 26 χρόνια!
Το ρεκόρ είχε ο παίκτης γηπέδου Σάββας Παντελιάδης από τις 17.04.2022 στον αγώνα Αγροτικός Αστέρας – Αναγέννηση Πλαγιάς, όπου ήταν 44 ετών, 4 μηνών και 15 ημερών.
Αναφέραμε ρεκόρ για βασικό παίκτη, καθώς το απόλυτο ρεκόρ κρατάει ο Γιώργος Καραγκούνης, που στις 24.03.2018 στον αγώνα Προοδευτική – Ζευγολατιό, έπαιξε για 13 λεπτά στο τέλος κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων σε ηλικία 48 ετών, 3 μηνών και 6 ημερών!

Leave your vote

Related posts

Και τη νέα σεζόν στα Μετέωρα ο πολύπειρος Κεραμάς

admin

Περιοδεία στα ορεινά του Δήμου Πύλης για στελέχη του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον”

admin

Βοσνιάδης: “Στόχος μας η πρόκριση, να περάσει ο καλύτερος”

admin

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.