Trikalascore

Δεσποτούλης: “Μεγάλη μου χαρά να ανήκω στον ‘Αγιο Οικουμένιο, ο σύλλογος πέρυσι πέτυχε όλους τους στόχους του”

Ο Δημήτρης Δεσποτούλης, αποτελεί μέλος του τεχνικού επιτελείου του Αγίου Οικουμενίου, όντας ο άμεσος συνεργάτης του Πάνου Πέτσα, με τον οποίο έχουν μία αγαστή συνεργασία.

Ο ίδιος, παραχωρεί συνέντευξη στο Trikalascore, όπου αναλύει το πως βλέπει την παρουσία του στο συγκεκριμένο σωματείο, τη φετινή χρονιά και αν θεωρεί ότι επετεύχθηκαν οι στόχοι, ενώ κάνει ειδική μνεία για τον Πάνο Πέτσα, αλλά και τον πρόεδρο του Αγίου Οικουμενίου, ‘Ακη Δήμου.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ερ:Δημήτρη μίλησέ μας για την παρουσία σου στο τεχνικό επιτελείο του Αγίου Οικουμενίου και εξήγησέ μας για τη δουλειά που γίνεται τόσο στην αντρική ομάδα, όσο και στα τμήματα υποδομής

Απ:Είναι μεγάλη μου χαρά που θα βρίσκομαι στο τεχνικό επιτελείο του Αγίου Οικουμενίου για δεύτερη χρονιά. Είναι μία ομάδα με πολυετή ιστορία και σταθερές αρχές. Στην αντρική ομάδα γίνεται μια πολύ σοβαρή και οργανωμένη προσπάθεια, με στόχο να παρουσιάζουμε ένα σύνολο με ταυτότητα μέσα στο γήπεδο. Παράλληλα, δίνεται τεράστια έμφαση και προσοχή στα τμήματα υποδομής, όπου κάνει φοβερή δουλειά ο Πάνος, καθώς η φιλοσοφία του συλλόγου είναι να στηρίζεται και να αναδεικνύει νέα παιδιά.

 

Ερ: Η περσινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη. Επετεύχθη ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία και η Κ16 έφτασε μέχρι τα ημιτελικά , μία ανάσα από τον τελικό, κάνε μας μία μίνι αναδρομή της σεζόν

Απ: Η περσινή σεζόν έκλεισε όμορφα και δικαίωσε τους κόπους μας. Στην αντρική ομάδα, ο στόχος της παραμονής επετεύχθη μέσα από μεγάλη προσπάθεια. Την ίδια ώρα, η πορεία της Κ16 μέχρι τα ημιτελικά γέμισε με χαρά και ικανοποίηση όλη την ομάδα. Έφτασε μία ανάσα από τον τελικό, αλλά το πιο σημαντικό είναι η εξέλιξη αυτών των παιδιών και οι εμπειρίες που κέρδισαν. Συνολικά, ήταν μια χρονιά σταθμός που φάνηκε πως με σκληρή δουλειά και υπομονή ο σύλλογος μπορεί να πετυχαίνει τους στόχους του σε όλα τα επίπεδα.

Ερ: την επόμενη σεζόν θεωρείς ότι ο πήχης θα μπει ακόμη ψηλότερα για την ομάδα σου;

Απ: Θεωρώ πως ναι, αλλά με σταθερά και προσεκτικά βήματα. Φέτος καταφέραμε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο, που ήταν η παραμονή, και μέσα από αυτή τη διαδικασία βάλαμε κάποιες γερές βάσεις και δημιουργήσαμε έναν καλό κορμό. Στον αθλητισμό πρέπει πάντα να κοιτάζεις πώς θα βελτιώνεσαι. Την επόμενη σεζόν θέλουμε να παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμοι, να χτίσουμε πάνω στα θετικά στοιχεία που δείξαμε φέτος, κυρίως στον δεύτερο γύρο, και να διεκδικήσουμε μια πιο ήρεμη και ανταγωνιστική πορεία. Οι παίκτες μας έδειξαν χαρακτήρα στα δύσκολα και πιστεύω ότι έχουμε το κίνητρο να πάμε ένα βήμα παραπάνω.

 

Ερ: Μίλησέ μας για τη συνύπαρξή σου με τον Πάνο Πέτσα, αλλά την προσφορά του προέδρου ‘Ακη Δήμου.

Απ: Η συνεργασία μου με τον Πάνο είναι άριστη. Έχουμε αμοιβαίο σεβασμό και κοινή φιλοσοφία, γεγονός που βοηθάει άμεσα τη λειτουργία της ομάδας. Όσον αφορά τον πρόεδρο, τον Άκη Δήμου, είναι ο στυλοβάτης αυτής της προσπάθειας. Η προσφορά του είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς μας παρέχει τη σταθερότητα και την ηρεμία που χρειαζόμαστε για να δουλέψουμε σωστά. Τους ευχαριστώ και τους δύο για την εμπιστοσύνη.

Ερ: Πως βλέπεις το νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής; θεωρείς θα είναι περισσότερο ή λιγότερο ανταγωνιστικό από πέρυσι;

Απ:. Το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής έχει διακυμάνσεις. Πολλές φορές το έχουμε δει πολύ ανταγωνιστικό κι άλλες πιο προβλέψιμο. Θεωρώ πως κάθε χρόνο θα γίνεται όλο και πιο απαιτητικό. Για εμάς, ο στόχος είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, να δείξουμε σταθερότητα και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σε κάθε αγωνιστική.

Related posts

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ δίπλα στα παιδιά και τους γονείς

admin

Aφοί Λευτέρης και Λάκης Λόζιος: Δυνατοί επιχειρηματίες & άριστοι επαγγελματίες

admin

Το Χριστουγεννιάτικο φως της Σκιάθου ήρθε και φέτος διά χειρός Λαφαζάνη(PICS)

admin