Trikalascore

Δεν πήρε θέση ο Αυγενάκης για την αναδιάρθρωση στο Δ.Σ της SL2/FL

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Δ.Σ της SL2/FL που διεξάγεται μέσω τηλεδιάσκεψης ανάμεσα στις 32 ΠΑΕ των δύο αυτών κατηγοριών και τον Υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκης, παρουσία και του προέδρου της Λίγκας Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalascore ο Αυγενάκης έχει ήδη τοποθετηθεί, δίχως να πάρει θέση για την αναδιάρθρωση την οποία ο ίδιος προωθεί, δίνοντας το λόγο σε εκπροσώπους των ομάδων στη συνέχεια.

Το κλίμα μέχρι στιγμής είναι ήρεμο, ενώ αίσθηση προκαλεί η αλλαγή στάσης ομάδας της SL2 που ξαφνικά, από τα λεγόμενα του εκπροσώπου της φάνηκε ότι τάσσεται υπέρ της αναδιάρθρωσης.

Related posts

Κώστας Σκρέκας: «Οι τιμές των χριστουγεννιάτικων ειδών μειώνονται»

admin

AΣΦΑΛΕΙΕΣ ΝΙΚΟΥ: Ασφαλίστε την κατοικία και το αυτοκίνητό σας με υψηλές παροχές και σε κορυφαίες τιμές

admin

Επαναληπτική Γενική Συνέλευση στον ΑΣ Μετέωρα

admin