Trikalascore

Δείπνο ξανά στο “Λαδοφάναρο” από τον Αντώνη Πλιάτσικα, για τα γούρια στον ΑΟΤ ΒC

Για μία ακόμη φορά ο γνωστός επιχειρηματίας Αντώνης Πλιάτσικας, ιδιοκτήτης της ταβέρνας “το Λαδοφάναρο” στα παλιά Μανάβικα παρέθεσε δείπνο προς την ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Τρίκαλα, δείχνοντας έτσι τη διαχρονική του αγάπη για το μπάσκετ και την ομάδα της πόλης.

Στο δείπνο βρέθηκαν άπαντες, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και καλαθοσφαιριστές, που αφού απόλαυσαν το ποιοτικό μενού της βραδιάς, δέχτηκαν τις ευχές, αλλά και τα γούρια του Αντώνη, τα οποία συνήθως πιάνουν, καθώς τις περισσότερες φορές που η ομάδα των Τρικάλων επισκέπτεται το μαγαζί του, ακολουθεί νίκη.

Να δούμε εάν θα ισχύσει το ίδιο και αυτή τη φορά, καθώς ο ΑΟΤ το απόγευμα του Σαββάτου δίνει ένα πολύ δύσκολο ματς στη Λευκάδα, όπου θα αναζητήσει το πρώτο φετινό ροζ φύλλο.

Related posts

Δήμητρα/Απόλλων:Συνέχεια με νίκες και φιλικά στην Λάρισα με Olympic το Σαββατοκύριακο για την ακαδημία μας!

admin

Σπουδαία προσθήκη της τελευταίας στιγμής με Φραγκιά η ΑΕΤ

admin

Ο Κώστας Σκρέκας την Τετάρτη 26 Απριλίου στα χωριά Οξύνεια, Κακοπλεύρι, Σταγιάδες, Αγναντιά

admin