Trikalascore

Δε δείχνει να συμφωνεί με την ανακοίνωση της διοίκησης ο Washington

H διοίκηση του μπασκετικού ΑΟ Τρίκαλα, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον κορυφαίο παίκτη της φετινής σεζόν, DeVaughn Washington, κάνοντας λόγο για προσωπικούς λόγους του παίκτη.

Ωστόσο, ο Αμερικάνος δε δείχνει να ενστερνίζεται και τόσο την άποψη των διοικούντων, καθώς μέσω ανάρτησης εκφράζει τη δική του εκδοχή.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε επί του θέματος:

Το “για καθαρά προσωπικούς λόγους” μετά από ακριβώς 90 ημέρες ακούγεται ύποπτο (fishy). Το ηθικό δίδαγμα είναι: να χειρίζεσαι τις υποχρεώσεις όταν πρέπει.»

Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω παίκτης αποχωρεί σύμφωνα με πληροφορίες, διότι δε βρέθηκε λύση στο θέμα της έκδοσης βίζας της συντρόφου του και η ομάδα των Τρικάλων καλείται να σηκώσει και άλλο βαρύ φορτίο, δηλαδή να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του, έναν παίκτη, ο οποίος θα καλύψει επάξια το κενό που αφήνει ο Αμερικάνος.

Και όλα αυτά, 2 ημέρες πριν το κρισιμότατο ματς στους Σοφάδες με την τοπική ομάδα, το οποίο πρέπει πάση θυσία να κερδηθεί.

Related posts

Θανάσης Λιούτας: ΚΥΑ με βάση την οποία τα άτομα με αναπηρία εντάσσονται στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό

admin

Τσίκινης:”Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού”

admin

Σωτήρης και Βαλάντης Λάμπρος στον ‘Αγιο Οικουμένιο

admin