Trikalascore

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Α.Ο Τρίκαλα

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του Α.Ο Τρίκαλα ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη.
Οι «κυανέρυθροι» γυμνάζονται στο γήπεδο Ριζαριού , με την προετοιμασία να πραγματοποιείται σε καλό κλίμα και δίχως απρόοπτα.
Να σημειωθεί ότι ο Αουντίνο ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και πιθανώς να είναι έτοιμος για το Θεσσαλικό ντέρμπι, ενώ ως γνωστόν θα απουσιάσει ο Βίκτορ Μπαράτα που θα είναι διαθέσιμος σε περίπου 2 εβδομάδες.

Κινητοποίηση στον κόσμο

Δεδομένη είναι η επιθυμία των Τρικαλινών φιλάθλων να βρεθούν το μεσημέρι της Κυριακής στη Φιλιππούπολη για το ματς του ΑΟΤ με τον Απόλλωνα Λάρισας.
Είναι δεδομένο ότι οι Απολλωνιστές θα δώσουν ξεχωριστή κερκίδα στους Τρικαλινούς όπως συμβαίνει κάθε χρόνο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και έτσι ο ΑΟΤ δε θα είναι μόνος, αλλά θα έχει τη συμπαράσταση αρκετών φίλων του στο παιχνίδι της πρεμιέρας.

Related posts

Trikala Basket: ‘Ερχεται οριακό ντέρμπι με το Φίλιππο Βέροιας

admin

7 τα κρούσματα κορωνοιού στον ΑΟΤ, ολοταχώς για αναβολή με την Καβάλα

admin

Ανοιχτός διεθνής διαγωνισμός του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τη σύναψη Συμφωνίας-Πλαίσιο για την «Ανάπτυξη δράσεων με την χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης για τη βελτίωση της Δημόσιας Διοίκησης»

admin